Однак категорично не рекомендується піддавати його впливу прямого сонячного світла, тому найкраще організувати зберігання мармеладу прохолодному та темному місці, де на продукт не потраплятимуть промені сонця.Mar 15, 2021
У холодильнику Для зберігання продукту знижена температура – не обов'язкова умова, але якщо упаковка розкрита, то мармелад можна покласти і в холодильник. Частки також потрібно покласти в контейнер або запакувати в плівку.
8.2 Продукт слідує зберігати у чистих, сухих, добре вентильованих складах, не заражених шкідниками. Продукт не повинен піддаватися дії прямого сонячного світла. Не допускається зберігати і транспортувати продукт разом із продуктами, які мають специфічним запахом.
Умови зберігання мармеладу Місце, призначене для зберігання солодкого продукту, потрібно добре провітрювати. Також вологість у ньому не повинна бути вищою, ніж 75-80%. Якщо буде надлишок вологи, часточки можуть злипнутись або покритися пліснявою. Занадто низька вологість: теж недобре – продукт засохне та потріскається.