Як збити вершки 10 без міксера?

Для вирішення питання, як збити вершки без міксера, можна взяти звичайну вилку. Порівняно з попереднім методом, тара має бути меншою, не надто широкою. Борта – середньої висоти. Її разом з вилкою та вершками слід покласти хвилин на двадцять у морозилку.07 Jul 2021

Від відсотка жирності безпосередньо залежить час їх збивання: з жирністю 33% збиваються 4 – 7 хвилин, а 10% – від 15 хвилин.

А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин 10 — 15.

Віночком: налийте холодні вершки у велику миску і збийте віночком. Пам'ятайте, що Вінчик кулястої форми прискорить процес збивання, оскільки краще насичує вершки повітрям.

Related Post

Який гарний годинник жіночий?Який гарний годинник жіночий?

РЕЙТИНГ БРЕНДІВ ЖІНОЧИХ НАРУЧНИХ ГОДИННИК Bvlgari (Італія – Швейцарія). Династія ювелірів і годинникарів Булгарі влаштувалась у Римі наприкінці XIX століття. … Chanel (Франція – Швейцарія). … Chopard (Швейцарія). … Cartier